Jumaat, 5 September 2008

Hadiah Dari Sadi

Photobucket

hari ni terima hadiah dari sadi...seketika...aku tersentuh dan terharu...betapa dunia blogger ni terlalu cepat menjalinkan hubungan mesra antara satu sama lain...untuk sadi..ucapan terima kasih diatas huluran persahabatan dan berkongsi hadiah dari seorang teman dengan semua teman2 sadi yang ada...untuk sadi...

Photobucket

kalau sadi sudi berkongsi hadiah dengan teman2...aku juga rasanya ingin berkongsi hadiah ini dengan semua teman2 ku yang lain...semoga mereka juga sentiasa ceria dan berbahagia...untuk teman2ku..

untuk kalian:

1. Amy
2. Data
3. Dee Dee
4. Ena
5. Gadez
6. Geng Jahat
7. Inazlina
8. Knizam
9. Rhea
10. Shahliza
11. Tempe
12. Topotato
13. WhiteDolphin
14. Zamz

5 ulasan:

SaDi berkata...

:D bagus.. bagus..bagus.. kita share dgn semua bloggers yang kita kenal... hahhahahhahah

RHEA berkata...

TQ Sis As..

zamz berkata...

as dah update gift kat blog

As berkata...

hehe...sadi...kita kongsi la kannn...

rhea...your welcome... :)

zamz...dah tengok dah... :D

amie... berkata...

akk..tq...cyg akk...hikhik...