Khamis, 25 September 2008

Selamat Ulang Tahun Untuk Diriku...hikhik..

Photobucket

ermmm...sedar tak sedar...hari ni...umur ku makin bertambah...
tak terasa pun...perjalanan ku dibumi Allah ni dah makin panjang...
dan usia ku sebenarnya makin singkat...huhu...

kebetulan hari ni jatuh pada hari yang sama aku dilahirkan 33 tahun yang lalu...dan kebetulan juga dibulan ramadhan...kebetulan yang cukup indah buatku...ditambah dengan ucapan selamat dari 2 insan yang paling aku sayangi di dunia ini...ucapan yang setiap tahun membuat aku rasa sebak padahal...bukan kali pertama dan masih ucapan yang sama...kalau 'dia' tengok tadi...mesti ayat sama akan keluar...anak manja...erkkk...mana ada...aku tak manja...cuma sedikit sayu...hehehe...

hari ni rasanya semua sempurna...tak ada yang kurang...dari ucapan keluarga hinggalah teman2...

juga dari insan tercinta...tak ada yang kurang...hadiah, kek dan berbuka puasa...terima kasih untuk sahabat sejati, tunang tersayang dan suami tercinta...kerana sempurnakan hidupku dari masa ke semasa...hehe...

untuk dek tempe yang bagi kad ucapan ni...jutaan terima kasih sebab bersusah payah buat kad yang comel niii...muahh..muahhh...muahhh...

Photobucket

untuk semua teman2 yang memberi ucapan selamat hari lahir atau happy birthday serta doa yang aku aminkan...jutaan terima kasih diatas ingatan...hadiah yang paling terindah adalah ingatan yang tak luput dihati...salam kasih sayang buat kalian...

Photobucket

7 ulasan:

smaelz83 berkata...

Selamat ari lahir untukmu.. dan selamat ari raya~~~ tp gamba kat keluar la.. uhuh

SaDi berkata...

Selamat Hari Raya... Salam Ulang Tahun yang ke... :D

As berkata...

komen tempe akak letak balik kat sini...blog ni mengong atau akak yang mengong malam tuu...keluar 2 posting yang sama...akak delete satu...sori ekk tempe..

At 2008 September 24 15:42, husz_nie said…

muahs muahs muahs... utk akak jugak...

muahs utk alya... ckp atih rindu kat dia.. hehehe



muahss dari alya...hehe.
dia cakap rindu ateh jugak...hikhik

As berkata...

salam smael...terima kasihh...
selamat hari raya jugak...dah edit..hehe...

As berkata...

selamat hari raya jugak sadi...yang ke 33..hehe..

As berkata...

ermm...maceh sadiii...lupa lak...maklum la dah tua...hehe..

RHEA berkata...

Happy Birthday buat Sis As.. maaf lewat wish kat sini...