Sabtu, 9 Ogos 2008

kenapa blog saya tak ramai pelawat macam blog dia??

tajuk atas ni aku copy terus dari blog niii... http://topotato.com ....kikiki...pertama kali aku masuk blog dia...cam best baca tajuk tu...jangan marah yer topo...bukan pinjam...tapi saya memang tiru awak...ekekek...

bila baca pasal ni...aku teringat ada sorang mamat/minah tu posting kat shoutbox kawan aku nii... cara dia tulis tu...poyo ajer aku rasa...hahaha....

naper yer?...kita nak jeles menjeles antara satu sama lain...cara kita sebenarnya tak sama...apa yang kita suka...tak semestinya orang lain suka...kita insan yang berbeza...

ada yang suka orang tahu pasal blog dia...ada yang lebih suka syok sendiri...cam aku niii...hahaha...

ok lahhh...nak pegi baca blog topo jap...hehehe....

untuk topo...

2 ulasan:

top0 berkata...

hohohoh rajin2 la dtg blog aku... apa kata daripada letak url.. baik letak link terus...

As berkata...

insyaallahh...ada masa saya melawat nanti...dah ada link awak kat sini...pandai2 la diaorg cari...hohoho...kikiki...